top of page
Paramedic Filling a Questionnaire

Asigurarea de Accidente pentru Angajati

Indiferent de cate masuri de siguranta ai adoptat, accidentele neprevazute de munca pot avea loc in orice moment, periclitand activitatea companiei tale. Tocmai de aceea, o asigurare de accidente de grup este polita potrivita pentru siguranta echipei tale. Aceasta acopera riscurile de deces si invaliditate permanenta ca urmare a unui accident produs atat la locul de munca, cat si in deplasare catre sau de la acesta. 

Asigurarea de Accidente pentru angajați este o poliță de asigurare care oferă protecție împotriva riscurilor legate de accidentele care pot surveni în timpul desfășurării activităților profesionale ale angajaților într-o companie. Această asigurare este concepută pentru a oferi compensații financiare în cazul unor accidente sau vătămări corporale suferite de angajați în timpul programului de lucru sau în legătură cu acesta. 

Acoperirea accidentelor: Asigurarea de Accidente pentru Angajați oferă protecție împotriva accidentelor care pot avea loc la locul de muncă, în timpul călătoriilor de serviciu sau chiar în afara acestora. Aceasta poate include accidente minore, cum ar fi vânătăi și entorse, precum și accidente mai grave, cum ar fi fracturi sau vătămări ale coloanei vertebrale.

Compensații financiare: În cazul unui accident, asigurarea de Accidente pentru Angajați oferă angajatului o compensație financiară pentru daunele suferite. Aceasta poate include plăți pentru cheltuieli medicale, salarii pierdute și chiar indemnizații pentru invaliditate sau deces.

Acoperire suplimentară: În funcție de polița aleasă, asigurarea de Accidente pentru Angajați poate oferi și acoperire suplimentară pentru tratamente medicale, terapie fizică, proteze sau dispozitive medicale necesare în urma unui accident.

Beneficii adiționale: Unele polițe de asigurare de Accidente pentru Angajați pot include și beneficii adiționale, cum ar fi asistență medicală de urgență, consiliere psihologică sau sprijin financiar pentru reabilitare și reintegrare profesională.

Costuri și modalități de achiziționare: Costurile asigurării de Accidente pentru Angajați variază în funcție de mai mulți factori, cum ar fi numărul de angajați și nivelul de risc asociat cu activitatea desfășurată. Companiile pot achiziționa această asigurare de la diferite companii de asigurări, care pot personaliza polița în funcție de nevoile specifice ale organizației.

Este important să menționăm că detalii specifice despre asigurarea de Accidente pentru Angajați pot varia în funcție de legislația și practicile locale. Este recomandat să consulți un specialist în asigurări sau să contactezi companiile de asigurări pentru informații detaliate și oferte personalizate.

bottom of page