top of page
Handshake

Parteneri

Logo 1.png

Mirio Development - parteneri in materie de content, marketing, consultanta, webdesign si dezvoltare.

Cu peste 15 ani de experienta in calitate de Sales & Marketing Manager în cadrul echipei SpatiulConstruit.ro , Ioan Mircea, fondatorul acestui proiect,  a decis în anul 2023  ca este momentul sa dezvolte o echipa care sa ofere servicii integrate complete pentru dezvoltarea companiilor mici si mijlocii din Romania. 

Screenshot 2023-07-04 at 10.30.19.png

Auto Consulting International - infiintata in anul 2008 din dorinta de a oferi clientilor, posesori de autovehicule, posibilitatea de intretinere a masinilor la un cost cat mai mic, in cele mai bune conditii.

Screenshot 2023-07-04 at 10.33.59.png

Prin antecesorul său BICAU.RO, portalul spatiulconstruit.ro a fost, pe internet-ul românesc, prima bancă de informații online pentru cei care proiectează sau construiesc la nivel profesional sau în regim propriu. Iar astăzi, când lumea toată a devenit un marketplace, suntem singurii care punem accent pe informație, pe documentare, pe educație. Astfel, SpatiulConstruit.ro aduce brandurilor pe care le promovează creștere organică și rezultate durabile (vedeți aici ce spun clienții noștri despre colaborarea cu noi). Căci nu facem doar promovare, ci și informare, documentare, educație. Iar educația este investiție în viitor!

 

SpatiulConstruit.ro. Singurul infoplace de produse și soluții în construcții, arhitectură și amenajări din România.

Screenshot 2024-01-17 at 15.15.58.png

Transilvania Broker de Asigurare S.A. este unul dintre brokerii de asigurare de top din Romania, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu si o acoperire nationala formata dintr-o retea de peste 1.900 de colaboratori. Cu numeroase premii pentru activitatea desfasurata, putem spune mandri ca rezultatele ne recomanda, fiind multiplii castigatori ai premiilor de performanta oferite de revistele de specialitate in domeniu sau de catre asiguratori, atat la nivel de broker cat si la nivel judetean prin intermediul francizelor noastre.

Screenshot 2024-01-17 at 15.20.38.png

Echipamente-fiscale.ro - un brand Cronos Evolution

Cititoare coduri de bare

Laser sau Imager? Mobil sau stationar? Cu fir sau fara fir? Sunt multe intrebari pe care orice comerciant cu capul pe umeri si le-ar pune inainte sa aleaga unul sau mai multe pentru magazinul lui.

Cantare electronice & Platforme

Pentru societatile care desfasoara activitati ce presupun cantarirea anumitor produse este necesara achizitionarea unui cantar. Cantare si platforme de cantarire cu verificare metrologica inclusa!

Sertare metalice de bani

Sertarele de bani sunt unele dintre cele mai utile dotari pentru punctul de vanzare. Scopul lor este sa eficientizeze operatiunile de lucru cu numerar, oferind optiuni pentru pastrarea si sortarea bancnotelor si  monedelor.

Asigurari in constructii: Products
bottom of page