top of page
Asigurare medicala: Product
Online Medical Consultant

Asigurare medicala

De ce sa iti iei o asigurare de calatorie?

Asigurarea medicală de călătorie este o poliță de asigurare care îți oferă acoperire financiară și suport medical în timpul călătoriilor în străinătate sau în afara zonei tale de rezidență. Aceasta te protejează împotriva costurilor neașteptate legate de tratamentul medical de urgență, evacuarea medicală, repatrierea corpului și alte servicii medicale de care ai putea avea nevoie în timpul călătoriilor.

 

Costurile medicale aferente imbolnavirii sau ale unui accident pot fi mari in strainatate. Spre exemplu, o singura zi de spitalizare in SUA poate ajunge la 6.000 $.

Cu asigurarea medicala de calatorie scapi de grija acestor costuri neprevazute, aceasta fiind preluate de Mondial Assistance.


Asigurarea medicala de calatorie iti este utila si pe teritoriul Uniunii Europene.

In baza Cardului European de Sanatate nu beneficiezi de tratament medical decat in spitale de stat.

 

In majoritatea zonelor turistice se afla preponderent spitale private sau clinici, la care esti obligat sa achiti tratamentul in lipsa unei asigurari medicale de calatorie

Iată câteva aspecte importante de luat în considerare în legătură cu asigurarea medicală de călătorie:

Acoperire medicală: Polița de asigurare medicală de călătorie îți oferă asistență medicală în caz de accidente, boli sau alte urgențe medicale. Asigură-te că polița ta acoperă consultații medicale, tratamente, medicamente, intervenții chirurgicale și spitalizare. De asemenea, verifică limita maximă de acoperire pentru aceste servicii.

 

Evacuare medicală: Unele polițe de asigurare medicală de călătorie oferă acoperire pentru evacuarea medicală în cazul în care ai nevoie de transport la un spital mai bun sau la un centru medical de înaltă calitate. Aceasta poate include și repatrierea în țara ta de origine în cazul unui deces.

Bagaje pierdute sau deteriorate: Verifică dacă polița ta de asigurare acoperă și pierderea, furtul sau deteriorarea bagajelor tale în timpul călătoriei.

Anulare călătorie: Unele polițe de asigurare medicală de călătorie oferă, de asemenea, acoperire pentru anularea călătoriei sau întârzieri semnificative. Aceasta îți poate oferi o compensație financiară pentru costurile neașteptate în cazul în care trebuie să anulezi călătoria din motive justificate, cum ar fi boala sau decesul unui membru de familie.

Durata acoperirii: Verifică cât timp este valabilă polița de asigurare medicală de călătorie. Poți achiziționa polițe pe termen scurt, care oferă acoperire doar pentru o anumită perioadă de timp, sau polițe pe termen lung, care acoperă mai multe călătorii pe parcursul unui an.

Excluderi și limitări: Asigură-te că citești cu atenție termenii și condițiile poliței tale de asigurare, deoarece aceasta poate conține excluderi sau limitări care îți pot afecta acoperirea. De exemplu, anumite activități periculoase sau afecțiuni preexistente pot fi excluse din acoperire.

Alege pachetul de asigurare potrivit tie si bucura-te de o calatorie fara grija costurilor suplimentare neprevazute.

bottom of page