top of page
Image by JESHOOTS.COM

Asigurare CASCO

ASIGURARI CASCO PENTRU PERSOANE JURIDICE

Asigurările CASCO (asigurarea de autovehicule contra daunelor) sunt disponibile atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Persoanele juridice, inclusiv companiile și organizațiile, pot achiziționa polițe CASCO pentru autovehiculele din flota lor.

Asigurările CASCO pentru persoane juridice sunt similare celor pentru persoane fizice, dar sunt adaptate nevoilor și specificului activității desfășurate de companie. Aceste polițe oferă acoperire pentru daunele suferite de autovehiculele utilizate în scopuri profesionale.

Chiar daca este facultativa, asigurarea Casco auto te va face sa treci mai usor peste urmarile unui accident si sa ai cat mai putine pierderi deoarece:

 

Iată câteva informații importante despre asigurările CASCO pentru persoane juridice:

Acoperire: Polița CASCO pentru persoane juridice poate acoperi daunele cauzate de accidente rutiere, furt, vandalism, incendii, catastrofe naturale și alte evenimente neașteptate. Detaliile exacte ale acoperirii pot varia în funcție de furnizorul de asigurări și de politica specifică aleasă.

Prima de asigurare: Prima de asigurare pentru CASCO-ul persoanelor juridice este calculată în funcție de mai mulți factori, cum ar fi tipul și valoarea autovehiculelor, istoricul de conducere al șoferilor, zona geografică în care se utilizează vehiculele și alți factori de evaluare a riscului.

Documentație necesară: Pentru a obține o asigurare CASCO pentru persoane juridice, veți fi solicitat să prezentați documente precum înregistrarea firmei, cartea de identitate a vehiculului, lista șoferilor autorizați și alte informații relevante despre autovehiculele și activitatea companiei.

Limitări și excluderi: Ca și în cazul asigurărilor CASCO pentru persoane fizice, există anumite limitări și excluderi în ceea ce privește acoperirea. De exemplu, asigurările CASCO pot să nu acopere daunele cauzate intenționat sau cele produse în urma unui comportament neglijent.

Avantaje:

Asigurarea Casco iti aduce nenumarate avantaje care, intr-un final, ajuta la profitul companiei pe care o detii:

  • Asistenta rutiera non stop pentru fiecare asigurare CASCO;

  • O retea de solutionare a daunelor conectata permanent la unul dintre cele mai performante sisteme informatice, pentru a rezolva rapid orice solicitare sau despagubire;

  • Platile reprezentand contravaloarea reparatiilor sunt platite direct catre unitatea service, astfel incat tu sa-ti recuperezi cat mai repede masina;

  • Ai o reducere semnificativa a primei de asigurare prin aplicarea fransizei (nu se aplica pentru daunele provocate exclusiv de terti).

Asigurare CASCO: Product
bottom of page