top of page

Despre Noi

Sunt aici să mă cunoașteți pentru că domeniul consultanței în asigurări este unul al conexiunii umane, al încrederii și al cunoașterii reciproce. Vin înaintea voastră cu deschidere și transparență.

De ce am ales domeniul de broker de asigurări?

Dacă m-ați întreba de ce am ales acest, domeniu, aș răspunde fără echivoc că nu eu l-am ales, ci brokerajul în asigurări m-a ales pe mine. În timpul facultății, am avut o perioadă de practică la un angajator, mai precis la un broker de asigurare. La finalul acestei perioade, am fost contactat pentru a deveni colegul lor. Și de atunci au trecut 18 ani, timp în care am rămas dedicat acestei profesii.

Viziunea mea asupra asigurărilor: mijloc de protecție, înainte  de obligație

 

consultanta in asigurari

Viziunea mea asupra asigurărilor este că ele reprezintă un mijloc de protecție împotriva diferitelor fenomene, fie ele naturale sau financiare. Asigurările oferă o protecție asigurată de o altă entitate, fiind o grijă pasată unei persoane juridice. Din păcate, în România, oamenii nu privesc asigurările în aceeași lumină, majoritatea văzându-le doar ca o obligație.

În munca mea ca broker de asigurări, sunt alături de voi în mod responsabil în diferite activități, precum:

  • Obținerea și negocierea cu societățile de asigurări a ofertelor primite.

  • Efectuarea inspecțiilor de risc pentru toate autovehiculele pentru care se dorește emiterea unui contract de asigurare.

  • Studiu permanent al pieței pentru a identifica produsele de asigurare noi și a eficientiza costurile persoanei/firmei.

  • Urmărirea ratelor scadente de asigurare și informarea clienților cu privire la termenele de plată convenite cu societățile de asigurare.

  • Consultanță în vederea deschiderii dosarelor de daună.

  • Programarea în service a autovehiculelor avariate și urmărirea procesului de reparație până la finalizarea lucrărilor.

  • Sunt specialistul în asigurări, aproape de voi la orice pasPentru mine, este important ca clienții să nu își facă griji și să se simtă în siguranță, știind că sunt în mâinile unui specialist în domeniu care își menține cunoștințele actualizate prin acreditări (ISF-ASF) la fiecare 3 ani și cursuri anuale (120 de credite pe an). Mă străduiesc să minimizez pierderile financiare ale clienților din portofoliu, fiind mereu conectat la know-how-ul din piața de asigurări.Serviciile pe care le ofer se adresează în special proprietarilor de mașini, locuințe și acoperă o gamă largă de asigurări, inclusiv asigurări de călătorie, asigurări de răspundere civilă și profesională, garanții de participare la licitații, garanții de bună execuție. Singurul domeniu în care nu dețin acreditare este cel al asigurărilor de viață.

 

Consultant asigurari

De ce să mă alegeți ca brokerul vostru de asigurări?Alegerea este întotdeauna a voastră, dar vă pot furniza câteva motive solide pentru care clienții ar trebui să aleagă serviciile mele ca broker de credite:

Experiență și dedicare: Cu o experiență de 18 ani în domeniul asigurărilor, am acumulat o înțelegere profundă a industriei și a nevoilor clienților. Am lucrat cu o gamă diversă de clienți și am dobândit expertiza necesară pentru a oferi soluții personalizate și adaptate fiecărui caz în parte.

Expertiză actualizată: Îmi mențin constant cunoștințele actualizate în domeniul asigurărilor prin participarea la acreditări și cursuri de specializare. Prin aceste eforturi continue de învățare, sunt mereu la curent cu cele mai recente tendințe, reglementări și produse din piața asigurărilor. Astfel, pot oferi clienților cele mai eficiente și competitive soluții.

Acces la multiple oferte: Având conexiuni puternice cu diverse societăți de asigurări, pot obține și negocia oferte competitive pentru clienți. Analizez și compar diverse opțiuni, astfel încât să pot oferi clienților cele mai potrivite soluții în funcție de nevoile și bugetul lor.

Servicii complete: Ofer o gamă largă de servicii care acoperă diferite tipuri de asigurări, inclusiv asigurări auto, asigurări de locuință, asigurări de călătorie, asigurări de răspundere civilă și multe altele. Indiferent de tipul de asigurare solicitat, clienții pot avea încredere că voi fi alături de ei, oferindu-le consultanță și asistență în fiecare etapă a procesului.

Relații de încredere: Am construit relații solide și de încredere cu clienții mei de-a lungul anilor. Sunt orientat spre clienți și mă străduiesc să ofer un serviciu personalizat și atent la nevoile individuale ale fiecărui client. Cred în comunicare deschisă și transparentă, punând întotdeauna interesele clienților pe primul loc.

Minimizarea pierderilor financiare: Unul dintre obiectivele mele principale este de a ajuta clienții să-și minimizeze pierderile financiare prin intermediul asigurărilor adecvate. Prin identificarea riscurilor și oferirea de soluții de protecție adecvate, mă asigur că clienții beneficiază de o acoperire optimă și se simt în siguranță.

Așadar, alături de mine veți beneficia de servicii profesioniste, expertiză actualizată, acces la o comunicare transparentă și promptă.

 

Sunt la un e-mail distanță.

bottom of page