top of page
Caută

Beneficiile politei de asigurare pentru firmele si antreprenorii de constructii.

Asigurarea pentru construcții este o cerință pentru majoritatea proiectelor de construcții. Fără o poliță de asigurare de încredere, sunteți la un risc ridicat de a fi refuzat pentru contracte pentru care sunteți altfel pe deplin calificat.

Asigurarea poate părea o povară, dar joacă un rol important în protejarea dumneavoastră și a afacerii dumneavoastră de costuri mari legate de costuri medicale, taxe legale și reparații și înlocuiri de proprietăți. Această revizuire discută importanța asigurării pentru construcții.

 


Polita de asigurare pentru constructii

Ce Este Asigurarea pentru Construcții?

Asigurarea pentru construcții este o poliță de asigurare comercială special adaptată pentru a satisface nevoile unui antreprenor în construcții. O poliță de asigurare este adesea necesară pentru a fi în conformitate cu legile și reglementările statului, iar antreprenorii fără o poliță de asigurare pot să nu fie eligibili pentru a primi o licență și/sau să lucreze la anumite proiecte de construcții.

 

Ce Include Această Asigurare?

Polițele sunt personalizate pentru fiecare antreprenor și nevoile specifice ale acestuia. Cele mai comune acoperiri care sunt de obicei incluse într-o poliță de asigurare pentru construcții sunt:

 

- Asigurarea de răspundere civilă generală

- Asigurarea de risc al constructorului

- Asigurarea pentru compensarea lucrătorilor

- Asigurarea auto comercială

 

Asigurarea de răspundere civilă generală este adesea componenta principală a unei polițe de asigurare pentru construcții. Aceasta include acoperiri financiare pentru probleme precum daunele materiale sau vătămările corporale. Asigurarea de risc al constructorului, care este mai specifică pentru profesioniștii în construcții, vă protejează de daunele care apar la șantierul de construcții pentru structuri, echipamente etc. Compensarea lucrătorilor și asigurarea auto comercială sunt, de asemenea, adesea necesare pentru asigurare.

 

Acoperiri suplimentare pot fi, de asemenea, necesare în funcție de situația antreprenorului și de tipul de licență pe care îl are. De exemplu, echipele de construcții care lucrează la proiecte mai mari pot avea nevoie să se protejeze financiar cu o asigurare umbrelă care are un plafon de acoperire mai mare.

Acest lucru nu numai că ajută la atenuarea riscului financiar, dar poate ajuta la obținerea unor contracte mai mari, arătând clienților potențiali că sunteți adecvat asigurat.

 

Care sunt Beneficiile Asigurării pentru Construcții?

Desigur, scopul principal și beneficiul tuturor polițelor de asigurare comercială este de a atenua riscul financiar al afacerilor. Câteva moduri prin care asigurarea vă poate proteja financiar sunt:

 

- Vă protejează de vătămare

- Vă protejează de daune materiale

- Permite angajaților dumneavoastră să beneficieze de protecție

- Reduce cerințele de acoperire pentru taxe legale

- Acoperă costurile medicale legate de vătămările la locul de muncă

 

Accidentele la locul de muncă sunt, din păcate, un risc înțeles în cadrul industriei construcțiilor. În timp ce antreprenorii sunt puternic încurajați să ia toate măsurile de siguranță necesare pentru a-i menține în siguranță pe ei înșiși, pe angajații lor și pe subcontractorii lor, accidentele pot totuși să apară.

 

Asigurarea pentru construcții, în special polițele care includ compensarea lucrătorilor și asigurarea de răspundere civilă generală, poate proteja antreprenorul și angajații acestuia de costuri mari legate de cheltuielile medicale, taxe legale și reparații și înlocuiri de daune materiale.

 

Care sunt Riscurile de a Nu Avea Asigurare pentru Construcții?

Poate cel mai mare risc pe care îl întâmpină antreprenorii în construcții fără o poliță de asigurare de încredere este pierderea contractelor pe care altfel ar avea o șansă bună să le obțină.

Acest lucru se datorează faptului că antreprenorii, în special cei care primesc mai multe oferte, verifică acoperirile de asigurare ale fiecărui ofertant. Având cea mai bună acoperire de asigurare pentru construcții este o modalitate excelentă de a vă diferenția de restul concurenței.

 

Cu toate acestea, singura acoperire de asigurare obligatorie prin lege pe care sunteți obligați să o obțineți sunt compensarea lucrătorilor și asigurarea auto comercială. Dacă obțineți un contract fără acoperire de asigurare adecvată pentru daune materiale, acoperire pentru vătămări, etc., atunci sunteți la un risc financiar mult mai mare dacă ar apărea orice incidente în timpul lucrului la șantier.

În multe cazuri, costurile pot ajunge la zeci de mii de dolari pe care ar trebui să le acoperiți din buzunarul dumneavoastră dacă asigurarea dumneavoastră nu este suficientă pentru a acoperi riscurile.

 

 

Cine Are Nevoie de Asigurare pentru Construcții?

După cum s-a menționat, asigurarea auto comercială este obligatorie pentru orice profesionist în construcții care utilizează un vehicul în scopuri comerciale. Compensarea lucrătorilor este obligatorie pentru oricine angajează membri ai echipei pentru a ajuta la proiectele de construcții.

În funcție de zona în care locuiți și de cine sunt clienții dumneavoastră potențiali, este posibil să aveți nevoie de alte acoperiri. Cele mai notabile tipuri de antreprenori în construcții care necesită asigurare pentru construcții sunt:

 

- Antreprenori

- Instalatori de pardoseli

- Zidari

- Profesioniști în acoperișuri

- Instalatori sanitari

- Electricieni

- Tâmplari

 

Cel mai bun mod de a determina dacă sunteți obligat să obțineți sau ați putea beneficia de o poliță de asigurare este să discutați situația și nevoile dumneavoastră specifice cu un agent de asigurare autorizat.

 

Dacă aveți întrebări despre nevoile dumneavoastră de asigurare sau înțelegeți cerințele de acoperire și sunteți gata să începeți polița dumneavoastră, suntem mai mult decât fericiți să vă răspundem la întrebări și să vă ajutăm să vă personalizați polița în funcție de nevoile dumneavoastră specifice de asigurare.  

16 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page