top of page
Caută

Faliment Euroins Asigurare-Reasigurare SA

Actualizată în: 29 mar.

In data de 09.06.2023 instanta de judecata a hotarat deschiderea procedurii de faliment pentru Societatea Euroins Asigurare-Reasigurare SA. Decizia din data de 09 Iunie 2023 nu este definitivă.

Astfel, în termen de 90 de zile de la data pronunţării hotărârii de deschidere a procedurii de faliment, poliţele de asigurare încheiate de societatea de asigurare/reasigurare încetează de drept, potrivit dispozițiilor Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă. Termenul de 90 de zile se împlinește la data de 08 Septembrie 2023.

Pana la data de 08 septembrie 2023 puteti solicita denuntarea politei rca si restituirea primei de asigurare pentru perioada ramasa. Puteti face acest lucru doar daca nu s-au inregistrat daune pe polita.


asigurari

Denuntarea politei se face prin transmiterea notificării de reziliere la Euroins. Emailul cu solicitarea de denuntare trebuie sa contina obligatoriu seria si numarul politei de asigurare, copie CI/BI sau copie CI/BI si imputernicire in cazul asiguratilor persoane juridice și se transmite pe adresa de e-mail dedicată: reziliere@euroins.ro.

Dupa ce primiti de la Euroins email-ul de confirmare a rezilierii politei, trebuie sa accesati link-ul https://www.fgaromania.ro/cerere-de-plata-privind-acordarea-restituirii-de-prima-anexa-9/ si sa completati campurile respective. Dupa completare si transmitere veti primi un email de confirmare si un numar de inregistrare.

Stadiul in care se afla cererea de plata se poate verifica pe site-ul Fondului de Garantare al Asiguratilor, accesand link-ul https://www.fgaromania.ro/status-cereri-nou/

17 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page